VK IS ALWAYS LOOKING FOR GREAT PEOPLE

VK is een multidisciplinaire architectuur- en engineeringgroep, actief in vier marktsegmenten : Healthcare, Buildings, Industry en Public Space met vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

Architecten, vastgoedontwikkelaars, industriële klanten en overheden doen beroep op VK voor engineering van gebouwen, industriële faciliteiten en infrastructuurprojecten. In dit opzicht is duurzaam bouwen een topprioriteit voor ons. Onze afdelingen speciale technieken, stabiliteit en public space zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën.

Bij VK hechten we veel belang aan je ontwikkeling. Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen. Carrièrepaden kunnen uitgestippeld worden in onze drie pijlers : Operations – Business Development – Technology.

Als kennisbedrijf voorziet VK een centrale rol voor Technology. Technology verzamelt onze topexperten, en versterkt continu de innovatieve kracht en technische kwaliteiten van onze dienstverlening. Daar worden niet alleen onze klanten en projecten, maar via interne kennisdeling ook onze medewerkers beter van. Zo kan ook jij bijdragen tot een continu innovatiever en kwaliteitsvoller VK.

Bij VK word je meteen een volwaardig lid van het team en werk je onmiddellijk mee aan projecten. De passie en gedrevenheid van onze medewerkers werkt aanstekelijk. De uitwisseling van innovatieve ideeën, de aandacht voor de carbon footprint van onze projecten, onze specialistische disciplines en multidisciplinaire aanpak tillen medewerkers en projecten naar een hoger niveau.

VK biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal bedrijf met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Bovendien werk je mee aan tal van uitdagende en vaak gelauwerde projecten in binnen- en buitenland, waar we terecht trots op zijn.

Bouw jij mee aan de toekomst van VK en realiseer je zo je eigen ambities?

Klik dan op onderstaande link voor een overzicht van onze vacatures.
We staan ook open voor studentenstages en samenwerkingsverbanden met universiteiten.
Meer info over onze projecten en onze know how kan je vinden op onze website.

Vestigingen

 • Charleroi
 • Brussel
 • Merelbeke

Referentie ID

Solliciteer of meer info

Martine Decock

+32 474 99 63 15

martine.d@vkgroup.be

project manager – m/v

We wensen ons team voor het marktsegment Building Engineering in Merelbeke, Brussel en/of Charleroi te versterken met een (m/v):

PROJECT MANAGER

Je functie
Als manager van het projectteam ben je in eerste instantie een frontoffice persoon, en ben je zowel extern als intern het aanspreekpunt voor je projecten, die zich situeren in het marktsegment Building Engineering, dit over alle disciplines (speciale technieken, stabiliteit, … ) heen.

Je verantwoordelijkheden situeren zich op de volgende vlakken :

 • Als project manager ben je verantwoordelijk voor de profit & loss van je projecten.
 • Je ziet er op toe dat het project gerealiseerd wordt binnen het voorziene budget, de vooropgestelde planning en de kwaliteitsnormen, zoals contractueel overeengekomen met de klant. M.a.w. je staat in voor de totale klanttevredenheid.
 • Je bent de vertegenwoordiger van VK bij de klant. Hierbij acteer je projectoverschrijdend en bouw je met de klant een duurzame relatie op.
 • Je traceert commerciële opportuniteiten en weet die om te zetten in duurzame klantenrelaties.
 • In de precontractfase maak je de offerte op, dit in nauw overleg met de directie.
 • Je bent een VK-ambassadeur, t.t.z. in je handelen en door je attitude bepaal je in grote mate de perceptie van VK bij de klant.

Je profiel

 • Je bent van opleiding burgerlijk ingenieur bouwkunde, burgerlijk ingenieur – architect, industrieel ingenieur bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring, opgedaan als project manager in de bouwsector bij voorkeur in een studiebureau. Je hebt affiniteit met concepten, bij voorkeur in de discipline gebouwentechnieken.
 • Je bent integer, loyaal, resultaatgericht, kwaliteitgericht en bovenal klantgericht.
 • Je bezit communicatieve vaardigheden (gesproken en geschreven) en overtuigingskracht.
 • Je bent Nederlandstalig of Franstalig. Kennis Engels is een sterke meerwaarde.