VK IS ALWAYS LOOKING FOR GREAT PEOPLE

VK is een multidisciplinaire architectuur- en engineeringgroep, actief in vier marktsegmenten : Healthcare, Buildings, Industry en Public Space met vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

Architecten, vastgoedontwikkelaars, industriële klanten en overheden doen beroep op VK voor engineering van gebouwen, industriële faciliteiten en infrastructuurprojecten. In dit opzicht is duurzaam bouwen een topprioriteit voor ons. Onze afdelingen speciale technieken, stabiliteit en public space zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën.

Bij VK hechten we veel belang aan je ontwikkeling. Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen. Carrièrepaden kunnen uitgestippeld worden in onze drie pijlers : Operations – Business Development – Technology.

Als kennisbedrijf voorziet VK een centrale rol voor Technology. Technology verzamelt onze topexperten, en versterkt continu de innovatieve kracht en technische kwaliteiten van onze dienstverlening. Daar worden niet alleen onze klanten en projecten, maar via interne kennisdeling ook onze medewerkers beter van. Zo kan ook jij bijdragen tot een continu innovatiever en kwaliteitsvoller VK.

Bij VK word je meteen een volwaardig lid van het team en werk je onmiddellijk mee aan projecten. De passie en gedrevenheid van onze medewerkers werkt aanstekelijk. De uitwisseling van innovatieve ideeën, de aandacht voor de carbon footprint van onze projecten, onze specialistische disciplines en multidisciplinaire aanpak tillen medewerkers en projecten naar een hoger niveau.

VK biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal bedrijf met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Bovendien werk je mee aan tal van uitdagende en vaak gelauwerde projecten in binnen- en buitenland, waar we terecht trots op zijn.

Bouw jij mee aan de toekomst van VK en realiseer je zo je eigen ambities?

Klik dan op onderstaande link voor een overzicht van onze vacatures.
We staan ook open voor studentenstages en samenwerkingsverbanden met universiteiten.
Meer info over onze projecten en onze know how kan je vinden op onze website.

Diensten

Vestigingen

 • Brussel

Referentie ID

Solliciteer of meer info

Martine Decock

+32 474 99 63 15

martine.d@vkgroup.be

senior architect – m/v

We wensen ons team in Brussel te versterken met een (m/v):

SENIOR ARCHITECT

    Als lid van het projectteam ben je verantwoordelijk voor het concept van gebouwen binnen het domein Architectuur. Dit voornamelijk voor projecten in de gezondheidszorg: ziekenhuizen, woonzorgcentra, geestelijke gezondheidszorg, begeleid wonen, …

Je takenpakket omvat o.a.:

   • In de ontwerpfase ben je de spil van een multidisciplinair team dat concepten uitwerkt voor prestigieuze wedstrijden en projecten in binnen- en buitenland.
   • Hierbij hou je rekening met alle randvoorwaarden die tot een kwalitatief project leiden: ruimtelijke context, duurzaamheid, budget, timing, bouwtechniek, …;
   • Je brengt je passie voor duurzame en humane architectuur over op de andere teamleden.
   • Je organiseert hiertoe intern overleg met je collega-architecten, CAD-operators en project engineers (stabiliteit, technieken, infrastructuur, akoestiek, fire safety en façade) om binnen de timing een integraal resultaat te garanderen.
   • Afhankelijk van je interesse en ervaring ben je ook het gezicht en het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en andere externe partners.

Je profiel

   • Je bent architect of burgerlijk ingenieur architect.
   • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
   • Je hebt ervaring in het ontwerp van gebouwen voor de gezondheidszorg: ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en/of ouderenzorg.
   • Internationale ervaring is een pluspunt.
   • Je kan vlot overweg met Autocad en/of Revit en MS Office-toepassingen.
   • Je bent Nederlandstalig. Een goede kennis van het Frans en/of Engels is een pluspunt.
   • Voltijdse beschikbaarheid is een must.