VK IS ALWAYS LOOKING FOR GREAT PEOPLE

VK is een multidisciplinaire architectuur- en engineeringgroep, actief in vier marktsegmenten : Healthcare, Buildings, Industry en Public Space met vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).

Architecten, vastgoedontwikkelaars, industriële klanten en overheden doen beroep op VK voor engineering van gebouwen, industriële faciliteiten en infrastructuurprojecten. In dit opzicht is duurzaam bouwen een topprioriteit voor ons. Onze afdelingen speciale technieken, stabiliteit en public space zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën.

Bij VK hechten we veel belang aan je ontwikkeling. Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen. Carrièrepaden kunnen uitgestippeld worden in onze drie pijlers : Operations – Business Development – Technology.

Als kennisbedrijf voorziet VK een centrale rol voor Technology. Technology verzamelt onze topexperten, en versterkt continu de innovatieve kracht en technische kwaliteiten van onze dienstverlening. Daar worden niet alleen onze klanten en projecten, maar via interne kennisdeling ook onze medewerkers beter van. Zo kan ook jij bijdragen tot een continu innovatiever en kwaliteitsvoller VK.

Bij VK word je meteen een volwaardig lid van het team en werk je onmiddellijk mee aan projecten. De passie en gedrevenheid van onze medewerkers werkt aanstekelijk. De uitwisseling van innovatieve ideeën, de aandacht voor de carbon footprint van onze projecten, onze specialistische disciplines en multidisciplinaire aanpak tillen medewerkers en projecten naar een hoger niveau.

VK biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal bedrijf met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Bovendien werk je mee aan tal van uitdagende en vaak gelauwerde projecten in binnen- en buitenland, waar we terecht trots op zijn.

Bouw jij mee aan de toekomst van VK en realiseer je zo je eigen ambities?

Klik dan op onderstaande link voor een overzicht van onze vacatures.
We staan ook open voor studentenstages en samenwerkingsverbanden met universiteiten.
Meer info over onze projecten en onze know how kan je vinden op onze website.

Diensten

Vestigingen

 • Brussel

Referentie ID

Solliciteer of meer info

Martine Decock

+32 474 99 63 15

martine.d@vkgroup.be

teamleider cel structural engineering – m/v

We wensen ons team Structural Engineering in Brussel te versterken met een (m/v):

TEAMLEIDER voor de cel STRUCTURAL ENGINEERING (stabiliteit)

Je functie

  • Je bent verantwoordelijk voor het algemeen management en de coördinatie binnen het team stabiliteit en je bepaalt de krachtlijnen binnen je discipline in overleg met de director building engineering.
  • Je staat in voor het realiseren van de operationele, beleidsmatige, financiële en personele doelstellingen binnen je team.
  • Je beheert de planning, leidt planningsvergaderingen, levert technische ondersteuning en bewaakt de werkmethodieken.
  • Je bewaakt de kwaliteit en stimuleert de creativiteit binnen je team.
  • Je bent intern en extern het gezicht en de spreekbuis van VK voor je discipline op basis van persoonlijke credibiliteit, professionele ervaring en een sterke staat van dienst van projecten, realisaties en klantenrelaties. Je neemt actief deel aan specifieke projecten die een hoogstaande kennis en creativiteit in je specifieke discipline vereisen.
  • Je denkt multidisciplinair en overlegt regelmatig met je collega principals, directors en executive officers.
  • In samenwerking met VK Academy, lever je een actieve bijdrage tot het uitbreiden, optimaliseren en delen van je kennis met andere leden van het team, VK in haar geheel en externe stakeholders. Je bent op de hoogte van de laatste tendensen binnen je discipline.

Je profiel

 • Je bent burgerlijk ingenieur bouwkunde of burgerlijk ingenieur-architect of industrieel ingenieur bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je beschikt over een gedegen en jarenlange kennis in de discipline stabiliteit bij voorkeur opgedaan in een studiebureau.
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten en beschikt over sociale en stimulerende vaardigheden voor het instrueren, motiveren en coachen van je teamleden.
 • Je beschikt over managementvaardigheden (o.a. plannen, organiseren, coördineren) voor het leidinggeven en aansturen van je team.
 • Je hebt een groot analytisch vermogen voor het structureren van beleidslijnen naar concrete haalbare consistente doelen.
 • Je kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent integer, loyaal, empathisch en stressbestendig. Je hebt ondernemingszin en overtuigingskracht.
 • Je sterke capaciteiten als people manager, je communicatieve vaardigheden, je kwaliteitsgerichtheid en je honger naar innovatie worden sterk gewaardeerd.
 • Naast het Nederlands, heb je ook bij voorkeur een goede kennis van het Frans en het Engels.