terug naar alle nieuws

Betic vervoegt VK architects+engineers

Over

VK architects+engineers heeft het Luxemburgse ingenieursbureau Betic overgenomen. Met deze overname zet VK zijn internationale groeiambities verder kracht bij. Na de overname van EDV, Stedec en het Nederlandse Infranea is Betic de vierde overname in 5 jaar tijd.

VK en Betic zijn geografisch complementair en bundelen aldus hun gezamelijke ambities in hun verdere groei en ontwikkeling.

Paul Corbeel

chief executive officer, VK architects+engineers

Over Betic

Pas opgericht in 2000, kan Betic op een indrukwekkend parcours terugblikken de afgelopen twee decennia. Het bureau dat geleid wordt door Gilles Christnach en David Determe, heeft een heel diverse gebouwenportfolio en werkt zowel voor publieke als private klanten en ontwikkelaars. 55 ervaren ingenieurs in gebouwen-techniekenwerken vanuit haar kantoren in Dippach (Luxemburg).

VK en Betic zijn geografisch complementair en bundelen aldus hun gezamelijke ambities in hun verdere groei en ontwikkeling.

David Determe en Gilles Christnach zullen het directiecomité van VK vervoegen en meebouwen aan de verdere groei.

Na deze overname heeft VK architects+engineers 400 experten in huis en realiseert het een omzet van 45 miljoen euro.

https://www.betic.lu/

Andere interessante artikels

Wil je de toekomst mee vorm geven met je vindingrijkheid en esthetisch oog voor detail, vanuit een gevoel van verantwoordelijkheid?

Bekijk onze vacatures!

Wil je ons graag leren kennen?

Contacteer ons & misschien wordt dit het begin van een mooie samenwerking.

Made byBits of Love