terug naar alle nieuws

Hou het veilig - samen verslaan we COVID-19

Over

Het hoeft geen betoog dat we wereldwijd een extreme situatie meemaken … U zal begrijpen dat VK architects+engineers zoals elk bedrijf de gezondheid en veiligheid van zijn personeel en naasten voorop stelt.

VK architects+engineers stelt ook alles in werking om ervoor te zorgen dat we de verstoring van onze activiteiten zoveel mogelijk kunnen beperken.

Paul Corbeel

chief executive officer, VK architects+engineers

Beste klanten, bouwpartners

Het hoeft geen betoog dat we wereldwijd een extreme situatie meemaken …

U zal begrijpen dat VK architects+engineers zoals elk bedrijf de gezondheid en veiligheid van zijn personeel en naasten voorop stelt. In het licht van deze pandemie is het belangrijker dan ooit dat we allemaal ons steentje bijdragen aan het afremmen van de verspreiding van deze ziekte. Ook wij volgen daarom conscentieus en dagelijks de richtlijnen vanuit de overheid op.

VK architects+engineers stelt ook alles in werking om ervoor te zorgen dat we de verstoring van onze activiteiten zoveel mogelijk kunnen beperken. Maar u zal begrijpen dat we momenteel geen garanties kunnen bieden naar projectdeadlines of afspraken rond milestones. Gezien zowat de volledige VK-staff van thuis uit werkt, alle fysieke meetings geannuleerd worden en we ook heel moeilijk zicht krijgen op de activiteiten van onze bouwpartners, is de organisatie van het werk – zoals voor elkeen van ons - momenteel geen sinecure. Naast de voor iedereen gekende maatregelen hebben we bij VK architects+engineers wel de veerkracht van de IT-netwerken vergroot om het hoofd te kunnen bieden aan de extra vraag van het werken op afstand en de vele conference calls die nu ingepland worden.

We hopen zoals iedereen dat deze noodsituatie zo snel mogelijk bedwongen wordt en wensen u en uw naasten alvast het beste tijdens deze moeilijke periode. Hou het veilig!

Neem contact op met uw VK-contactpersoon als u vragen of zorgen heeft. Of contacteer ons in uiterste nood via: emergency@vkgroup.be.

Andere interessante artikels

Bouwen aan een Duurzame Toekomst: De Rol van Biodiversiteit op de Internationale Dag van de Biodiversiteit

Bouwen aan een Duurzame Toekomst: De Rol van Biodiversiteit op de Internationale Dag van de Biodiversiteit

De planeet ondervindt een gevaarlijke achteruitgang van de natuur als gevolg van menselijke activiteit. Een miljoen planten-en diersoorten worden met uitsterven bedreigd. Deze achteruitgang is het grootste verlies aan leven sinds de uitsterving van de dinosauriërs, en wordt de zesde massale uitroeiing van leven op aarde genoemd. Dit voortschrijdend verlies van diversiteit aan fauna en flora heeft grotere gevolgen dan de klimaatcrisis.
Geplaatst op 19/05/2023
Helora - een duurzaam, innovatief en toekomstgericht ontwerp voor een ziekenhuisnetwerk in Henegouwen

Helora - een duurzaam, innovatief en toekomstgericht ontwerp voor een ziekenhuisnetwerk in Henegouwen

VK architects+engineers, part of Sweco heeft stilaan een vaste afspraak met de Journées d’Architecture de la Santé. Dit boeiende congres over zorginfrastructuur biedt een rijke waaier aan actuele topics, gebracht door ziekenhuis directies, zorgprofessionals, ontwerpers, producenten etc. Ook dit jaar was VK weer van de partij. Director Healthcare Stéphane Vermeulen deelde er zijn inzichten over de toekomst van ziekenhuizen als katalysator van welzijn met 2 specifieke cases (Helora netwerk in Henegouwen en emotioneel welzijn bij onze jongsten in Kortrijk) en gaf er eveneens in een rondetafelgesprek zijn visie weer over de evolutie van ziekenhuis typologieën.
Geplaatst op 12/12/2023
Eerste BENOR-certificaat voor circulair beton opent de deur voor toepassingen op grote schaal

Eerste BENOR-certificaat voor circulair beton opent de deur voor toepassingen op grote schaal

De bouwwereld neemt meer en meer verantwoordelijkheid op om zijn impact op milieu en omgeving te verminderen. Door het gebruik van circulair beton met gerecycleerde betongranulaten draagt de bouw positief bij aan het verminderen van de afvalberg (sloopbeton kan hoogwaardig hergebruikt worden), wordt het milieu minder ontwricht door ontginning van granulaten (grind) en is een pak minder zwaar transport nodig (in theorie kan dit oplopen tot 125000 uitgespaarde ritten per jaar in België!).
Geplaatst op 16/12/2021

Wil je de toekomst mee vorm geven met je vindingrijkheid en esthetisch oog voor detail, vanuit een gevoel van verantwoordelijkheid?

Bekijk onze vacatures!

Wil je ons graag leren kennen?

Contacteer ons & misschien wordt dit het begin van een mooie samenwerking.

Made byBits of Love