Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.

Staysafe covid19 social

Hou het veilig - samen verslaan we COVID-19!

News

Beste klanten, bouwpartners

Het hoeft geen betoog dat we wereldwijd een extreme situatie meemaken …

U zal begrijpen dat VK Architects & Engineers zoals elk bedrijf de gezondheid en veiligheid van zijn personeel en naasten voorop stelt. In het licht van deze pandemie is het belangrijker dan ooit dat we allemaal ons steentje bijdragen aan het afremmen van de verspreiding van deze ziekte. Ook wij volgen daarom conscentieus en dagelijks de richtlijnen vanuit de overheid op.

VK Architects & Engineers stelt ook alles in werking om ervoor te zorgen dat we de verstoring van onze activiteiten zoveel mogelijk kunnen beperken. Maar u zal begrijpen dat we momenteel geen garanties kunnen bieden naar projectdeadlines of afspraken rond milestones. Gezien zowat de volledige VK-staff van thuis uit werkt, alle fysieke meetings geannuleerd worden en we ook heel moeilijk zicht krijgen op de activiteiten van onze bouwpartners, is de organisatie van het werk – zoals voor elkeen van ons - momenteel geen sinecure. Naast de voor iedereen gekende maatregelen hebben we bij VK Architects & Engineers wel de veerkracht van de IT-netwerken vergroot om het hoofd te kunnen bieden aan de extra vraag van het werken op afstand en de vele conference calls die nu ingepland worden.

We hopen zoals iedereen dat deze noodsituatie zo snel mogelijk bedwongen wordt en wensen u en uw naasten alvast het beste tijdens deze moeilijke periode. Hou het veilig!

Neem contact op met uw VK-contactpersoon als u vragen of zorgen heeft. Of contacteer ons in uiterste nood via: emergency@vkgroup.be.

Gepubliceerd op
18/03/2020