Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.

News takeoveredvstedec

EDV en STEDEC vervoegen VK Architects & Engineers

News

VK Architects & Engineers versterkt zich met een twintigtal expert-collega’s! Zowel EDV Engineering als STEDEC hebben immers onze groep vervoegd.

STEDEC werd in 1985 opgericht door ir.-arch. Koenraad Coelus en bouwde een stevige reputatie op als stabiliteitsdeskundige. Stedec is een ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en berekenen van structuren in beton of staal van gebouwen en kunstwerken en behoort tot één van de belangrijkste bureau’s in West-Vlaanderen. De tien nieuwe collega’s van STEDEC zullen in eerste instantie verder vanuit hun huidige kantoor in Roeselare werken.

EDV Engineering, opgericht door Eddy De Vleeschouwer, is dan weer een raadgevend ingenieursbureau met een mooie portfolio in de gebouwensector en industrie en adviseert als bureau Technieken tal van ontwikkelaars in de gebouwensector. Met een tiental medewerkers is het bureau gespecialiseerd in het ontwerpen en de projectbegeleiding van technische gebouwenuitrustingen, engineering en expertises. De collega’s van EDV hebben ondertussen hun intrek genomen in de VK-kantoren op het Axxess Business Park in Merelbeke.

Zowel Koenraad Coelus als Eddy De Vleesschouwer zullen mee instaan voor de vlotte integratie, het onderhouden van bestaande klantencontacten, het coachen van jonge ingenieurs, alsook het coördineren van enkele grote dossiers.

De ingenieurs van VK, STEDEC en EDV zullen elkaar versterken en aanvullen qua expertise. Op lange termijn biedt het VK bovendien de nodige capaciteit om architecten en ontwikkelaars bij te staan als consultant in grootschalige projecten vanuit een multidisciplinaire invalshoek. We zijn ervan overtuigd dat we met z’n allen veel kunnen opsteken van elkaars aanpak, ontwerpmethodiek en creativiteit! En dat zal natuurlijk de dienstverlening naar onze klanten-architecten, ontwikkelaars en overheden ten goede komen.

Gepubliceerd op
29/03/2018