Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.

Infranea takeover

Infranea treedt toe tot VK Architects & Engineers

News

Wij zijn verheugd de overname van INFRANEA door VK aan te kondigen.

INFRANEA is in 2004 opgericht door Johan Kuppens als een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met een vergelijkbaar VK-DNA. Het hoofdkantoor van INFRANEA is gevestigd in Breda (Nederland), de operationele hubs zijn gevestigd in Antwerpen (België) en Valencia (Spanje). VK Architects & Engineers is voornamelijk actief in Europa en Zuidoost-Azië.

Waar VK zich richt op healthcare design en building engineering, is het speelveld van INFRANEA "intelligente nieuwe infrastructuur". Ze dragen bij tot de digitale transformatie van de infrastructuursector door hun passie voor 3D-ontwerp, BIM-diensten en VR-simulaties.

INFRANEA heeft de afgelopen jaren verschillende prestigieuze BIM-prijzen ontvangen. Het leverde diverse mooie projecten op in België en Nederland (Oosterweelverbinding, A16 Rotterdam ....). Samen streven we ernaar om complexe projecten te realiseren en onze klanten te laten profiteren van ons brede scala aan diensten gedurende het gehele ontwerpproces.

We zijn verheugd dat we met deze overname een nieuwe stap hebben gezet in de kwalitatieve groei van VK. Door deze overname kan VK meer geïntegreerde BIM, VR-diensten en 3D-ontwerp aanbieden aan al zijn klanten.

Kijk op www.infranea.com en www.vkgroup.be

Gepubliceerd op
10/07/2019
Verwante markten
  • Healthcare Design
  • Building Engineering
Verwante expertise