Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.

Alia 2

Plaats Floreffe, België
Tijdslijn 2007 - 2010

nieuwbouw compound feed (site voor veevoederproductie)

Intro

Deze productie-eenheid voor mengvoeders heeft een capaciteit van 210.000 ton. Deze grootste mengvoederfabriek van Wallonië levert veevoer aan de Waalse runds- en pluimvee-, en varkenshouderijen. Door onze decennialange ervaring en expertise met silobouw, was VK de geknipte engineering partner voor de stabiliteitsstudies en infrastructuur.

Lees meer
Klant(en)
  • Vanden Avenne
Statistieken
210000 ton/jaar

Verhaal

De nieuwe fabriek met een capaciteit van 210.000 ton veevoeders is meteen de grootste mengvoederfabriek in Wallonië.

Industry floreffe alia2 5 web

Vanden Avenne bouwt samen met de coöperatieve vennootschap Société Agricole de la Meuse (SCAM) een nieuwe productie-eenheid voor mengvoeders in Floreffe. Hiervoor werd de nieuwe vennootschap ALIA2 opgericht. In de nieuwe fabriek worden twee maalmenglijnen, drie dubbele perslijnen en een automatisch bulkstation met drie laadstraten gebouwd. De nieuwe fabriek met een capaciteit van 210.000 ton veevoeders is bestemd voor de Waalse rundsvee-, varkens- en pluimveehouderijen. Het is meteen de grootste mengvoederfabriek in Wallonië.

Het is meteen de grootste unit in zijn soort op de Waalse markt. De site beschikt bovendien over 100.000 ton graanopslag capaciteit.

Op zoek naar een carrière bij VK?

Als je gepassioneerd bent door design en engineering, ambitie toont en een uitdaging niet uit de weg gaat, kan VK Architects & Engineers je de kans bieden om je carrière verder te ontwikkelen.

Bekijk onze jobs