Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.

AZ Saint Paul, Hightech & Digestive Center

Plaats Hanoi, Viëtnam
Tijdslijn 2016 - 2016

ontwerp en realisatie van een nieuw medisch centrum voor endoscophische chirurgie

Intro

Klant(en)
  • Saint Paul General Hospital
Architecten
  • VK Architects & Engineers
Statistieken
45 bedden
2800 m²

Verhaal

Het Hightech & Digestive Center van het algemene ziekenhuis Saint Paul focust op vroege detectie en behandeling van tumoren in het spijsverteringsstelsel, onder andere via endoscopische chirurgie. Doel is om een leidinggevend nationaal centrum te worden. Het nieuwe centrum is een belangrijke stap voorwaarts in de verbetering van de gezondheidszorg in Vietnam.

Het geavanceerde Hightech & Digestive Center werd ontworpen en gerealiseerd naar Europese standaarden. Het biedt de meest recente toepassingen in CT- en MRI-scanning aan, inclusief een 4K laparoscopie-systeem. Drie operatiezalen zijn uitgerust voor verschillende chirurgische interventies. Een videolink brengt de operatiezalen in verbinding met gezondheidsinstellingen wereldwijd. Het nieuwe centrum heeft verder 12 consultatieruimtes, en 45 bedden verspreid over 10 afdelingen.

Op zoek naar een carrière bij VK?

Als je gepassioneerd bent door design en engineering, ambitie toont en een uitdaging niet uit de weg gaat, kan VK Architects & Engineers je de kans bieden om je carrière verder te ontwikkelen.

Bekijk onze jobs